пʼятницю, 7 травня 2010 р.

У Вінниці 14-16 травня пройде міжнародний байкерський з"їзд

ВІННИЦЯ, 7 травня. /Наталія Журбенко - УКРІНФОРМ/. У Вінниці 14-16 травня пройде міжнародний байкерський з"їзд, участь в якому візьмуть більше 300 байкерів з України, Росії, Білорусі, Молдови, Польщі та інших держав. Організатором з'їзду стали мотоспільнота міста Вінниці та мотооб'єднання "Шатуни". Підтримку організації надає виконком Вінницької міської ради, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
15 травня о 12.00 організатори проведуть для вінниччан презентацію та виставку мототехніки на площі ім. Стуса. Далі байкарська колона вирушить центральною вулицею міста - Соборною в напрямку Музею повітряних сил, де гості з інших міст матимуть змогу ознайомитися з експозицією літаків. А згодом байкери виїдуть за межі міста, в один із літніх таборів на околицях Вінниці, де організатори підготували розважальну програму та музичні виступи вінницької групи "Стронг Тайм" та столичних гостей - груп "Цензор" і "Універсал Пікчарз".
"З'їзд проходитиме вже вдруге, тому ми врахували всі недоліки минулорічної програми і вдосконалили її. Табір розташується неподалік від міста. Є можливість розміститися як у наметах із "польовою" кухнею, так і в готельних кімнатах з усіма зручностями", - підкреслив один із організаторів з'їзду Ігор Марценюк.
За словами вінницької мотоспільноти, жваве обговорення події на форумах байкерів свідчить про неабиякий інтерес до з'їзду. "Можна переконливо стверджувати, що Вінниця з'явилася на мотокарті України. Байкери з інших міст, країн, запитують нас, чи відремонтовані дороги, чи все підготовлено до з'їзду, як налаштована Державтоінспекція", - зазначив Ігор Марценюк.
Організатори стверджують, що значна увага приділятиметься безпеці руху колони та громадського порядку. "Працівники ДАІ та міліції надають велику допомогу", - наголосили вони.
Довідка. Перший з'їзд байкерів відбувся у Вінниці у 2009 році. У ньому взяли участь понад 200 байкерів.