пʼятницю, 21 травня 2010 р.

Погода: на вихідні дощитиме лише місцями

КИЇВ, 21 травня. /Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ/. Передостанні вихідні нинішнього місяця, які припадають на суботу, 22 травня, та неділю, 23 травня, матимуть дощово-грозовий характер майже на всій території країни. Про це кореспондентові УКРІНФОРМу розповіли синоптики Українського гідрометцентру.
Згідно з їхнім прогнозом, 22 травня у південній та східній частині вночі місцями пройде невеликий, вдень помірний короткочасний дощ, прошумить гроза, вночі та вранці місцями стелитиметься туман. На решті території буде без істотних опадів. 23 травня вночі істотних опадів не передбачається, вдень місцями пройдуть короткочасні дощі з грозами. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с.
Температура повітря в більшості регіонів вночі становитиме 7-12°, вдень 17-22°; у західних областях вночі 5-10°, вдень 15-20°. Найхолодніше на високогір'ї Карпат - уночі 3-8° тепла, вдень 7-12°.
У Києві та області переважатиме в ці дні мінлива хмарність без істотних опадів. Лише у неділю вдень пройде короткочасний дощ, прогуркотить гроза. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 5-10 м/с. Температура повітря вночі 7-12°, вдень 17-22°.