четвер, 13 травня 2010 р.

Мілла Йовович зіграє в 3D-версії "Трьох мушкетерів"

КИЇВ, 13 травня. /УКРІНФОРМ/. Голлівудська актриса Мілла Йовович зіграє в 3D-версії роману Олександра Дюма "Три мушкетери". Режисером і продюсером фільму стане її чоловік Пол Андерсон, який зняв "Обитель зла" і "Смертельну битву". Йовович дісталася роль розпусної і спокусливої леді Вінтер (графиня де Ла Фер, Міледі), повідомляє УКРІНФОРМ з посиланням на The Film Stage.
Кардинала Рішельє, який вирішив убити Бекінгема і послав у Лондон агента Міледі, зіграє австрійський актор Крістоф Вальц, відомий за роллю у фільмі Квентіна Тарантіно "Безславні виродки". Роль головного героя - Д'Артаньяна - дісталася 18-річному Логану Лерману, відомому за фільмом "Персі Джексон та викрадач блискавок". Портоса зіграє Рей Стівенсон, Атоса - Люк Еванс, Араміса - Меттью Макфейден. За непідтвердженими поки даними, герцога Бекінгема може зіграти Орландо Блум.
За словами Пола Андерсона, він планує привнести в класичний сюжет дух сучасності, проте не збирається змінювати час дії "Мушкетерів".
"Ми виразно модернізуємо "Трьох мушкетерів", але не відмовимо собі в задоволенні зняти історичне кіно, - зізнався режисер. - Однак у нашому фільмі корсети і пір'я з капелюхами не будуть займати центральне місце. Головне - це яскраве дійство, романтика і пригоди".
Реліз нової версії фільму намічений на 2011 рік.