пʼятницю, 23 жовтня 2009 р.

У Москві покажуть концертні номери з шоу Майкла Джексона "This is it"

КИЇВ, 23 жовтня. (Людмила Артюх - УКРІНФОРМ). Триб'ют-шоу "King of Pop: The Show", що побудоване на найяскравіших номерах з турів Майкла Джексона, представлять колеги та друзі поп-короля у найбільших містах Європи та Росії, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на РІА Новини.

"Цей захід - не в форматі вечора пам'яті, а, скоріше, продовження творчої діяльності Джексона", - розповіла представниця організаторів московського виступу. Творці шоу тривалий час співпрацювали з Джексоном, у тому числі і над його нереалізованим туром "This is it".

У шоу, зокрема, виступатимуть всесвітньо відома хореограф Стейсі Уолкер, музичний директор і близький друг артиста Джон Майрон Кларк. "За три місяці роботи над "This is it" ми підготували те, що, без сумніву, стало б найбільшим шоу з усіх, які він будь-коли робив", - вважає Стейсі Уолкер. За її словами, на концерті будуть найяскравіші номери з минулих турів - "Victory", "Bad", "Dangerous", "History", а також відтворення туру "This is it".

Як відомо, шоу даруватиме глядачеві не лише дух пісень Майкла Джексона, а й візуальне втілення його образу. У рамках "King of Pop: The Show" образ поп-ідола відтворить актор Ернест Валентіно, котрий упродовж 35 років віртуозно зображав Джексона, міг копіювати його знамениту "місячну ходу" та голос.

Шоу зможуть побачити шанувальники Джексона у Москві, Петербурзі, Парижі, Люксембурзі та інших містах Європи. Згідно з повідомленням, показ триб'ют-шоу "King of Pop: The Show" в Україні не передбачений.

Нагадаємо, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Співака було поховано 3 вересня на кладовищі Glendale Forest Lawn під Лос-Анджелесом.