суботу, 31 жовтня 2009 р.

На Київщині, намагаючись врятувати свій автомобіль від викрадення, загинув 19-річний хлопець

КИЇВ, 30 жовтня. (УКРІНФОРМ). На привокзальній площі міста Березань сталася жахлива трагедія, у якій загинув 19-річний юнак, намагаючись врятувати своє авто від крадія.



Як повідомили УКРІНФОРМу у відділі зв'язків із громадськістю ГУМВС України в Київській області, недосвідчений водій залишив привабливий "бумер" із ключами у замку запалювання, а сам відійшов до кіоску "Кури-гриль". Вже біля кіоску хлопець побачив, що його автомобіль починає рухатися, встиг підбігти до правих передніх дверцят і вчепитися за них.

Зловмисник за кермом різко почав набирати швидкість. Маневруючи автомобілем, викрадач не впорався з керуванням і зіткнувся правою стороною "БМВ" з мікроавтобусом "ГАЗель". Молодий чоловік, який був біля автобуса, отримав травму голови, а власник "бумера" від отриманих тілесних ушкоджень помер у кареті швидкої допомоги.

Затримав зловмисника по гарячих слідах співробітник ДАІ, побачивши підозріле пошкоджене авто, що рухалося на шаленій швидкості в напрямку Яготина. Відстань між 25-річним викрадачем, жителем Баришівки, допоміг скоротити закритий залізничний переїзд. Зловмисник опинився в руках міліціонера, намагаючись власноруч відкрити шлагбаум. Тепер він перебуває під вартою. Ведеться слідство.