четвер, 22 жовтня 2009 р.

Брат Майкла Джексона заявив, що заповіт співака виявився підробкою

КИЇВ, 22 жовтня. (Людмила Артюх - УКРІНФОРМ). Брат Майкла Джексона Ренді заявив, що заповіт короля поп-музики - підробка, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на ContactMusic.

Родич співака стверджує, що Майкл Джексон не міг підписати заповіт, датований 7 липня 2002 року, тому що в цей день перебував за 3 тисячі кілометрів від місця його підписання.

"У нас є підстави вважати, що Майкл був 7 липня 2002 року у Нью-Йорку", - розповів представник Ренді Джексона.

У свою чергу, адвокат Говард Вейцман, який співпрацював із поп-королем, відкидає звинувачення. Він повідомляє, що під час підписання заповіту поруч із Джексоном перебували свідки. Проте, адвокат не уточняє, чи був заповіт підписаний саме у Лос-Анджелесі.

Нагадаємо, що, згідно з даними заповіту, він підписаний о п'ятій годині вечора 7 липня 2002 року в Лос-Анджелесі.

Документ було виявлено незабаром після смерті співака у червні 2009 року. Згідно з волею покійного Майкла Джексона, весь його статок, оцінений на момент підписання заповіту більш ніж у $500 млн, має перейти у Фонд Michael Jackson Family Trust.

Як повідомлялося, Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року в Каліфорнії у віці 50 років. Співака було поховано 3 вересня на кладовищі Glendale Forest Lawn під Лос-Анджелесом.