пʼятницю, 23 жовтня 2009 р.

Конкуренти Microsoft запропонували доступнішу альтернативу Windows 7

КИЇВ, 23 жовтня. (Людмила Артюх - УКРІНФОРМ). Корпорація IBM та компанія Canonical заявили про намір розпочати реалізацію програмного пакету "Client for Smart Work", повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на ТСН.

Набір додатків "Client for Smart Work" позиціонується як недорога альтернатива операційній системі Windows та комплекту супутніх додатків.

За словами розробників, впровадження і використання нового пакету дасть змогу користувачам заощадити до 50% коштів, необхідних для оснащення комп'ютерів програмами Windows 7.

Пакет "Client for Smart Work" містить редактори документів, електронних таблиць і презентацій зі складу безкоштовного набору Lotus Symphony та соціально орієнтовані веб-інструменти LotusLive.com.

Спочатку цей набір додатків створювався з прицілом на країни, що розвиваються, проте тепер IBM та Canonical заявили про намір поширювати свою інновацію й у розвинених країнах. Як повідомляється, новий програмний продукт побачить світ уже на початку 2010 року.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що американська компанія Microsoft розпочала продаж нової операційної системи Windows 7 для персональних комп'ютерів.