понеділок, 23 квітня 2012 р.

The Times: Фани Євро-2012 відкриють для себе унікальну Україну

Спортивний оглядач авторитетного англійського видання The Times Пітер Ленслі вражений ентузіазмом українців, які працюють над проектом Євро-2012.

Про це журналіст заявив в інтерв'ю Інформаційному центру
"Україна-2012" за підсумками прес-туру, що пройшов недавно для представників британських ЗМІ.

"Мені дуже подобається ставлення людей до підготовки до турніру - те, як вони натхненно працюють над цим проектом, будуючи стадіони, аеропорти, дороги, готелі. Цим вони демонструють небачену волю завершити всі об'єкти вчасно і якнайкраще підготуватися до Євро", - наголосив Ленслі.

Він
погодився також, що Євро-2012 суттєво вплине на позитивний імідж України у світі: "Логічно, що проведення Україною єврочемпіонату стане для країни великим кроком до євроінтеграції".

Крім цього, Ленслі відмітив, що вражений красою України - те, які тут є пам'ятки архітектури, мистецтва, природи і духовні святині.

Києві англійським уболівальникам обов'язково рекомендую відвідати фан-зону на Майдані Незалежності, подивитися "Софію Київську", Золоті ворота, а також сходити в кафе або ресторан. Що стосується Донецька, то можу сказати, що музей місцевого футбольного клубу "Шахтар" - найкращий, в якому я коли-небудь був", - резюмував журналіст.

Він також додав, що два стадіони, які йому доводилося бачити на власні очі - НСК "Олімпійський" і "Донбас Арена" - фантастичні. "Переконаний, що вони успішно приймуть матчі Євро-2012. На них неймовірна атмосфера. Думаю, фанати полюблять їх", - підкреслив Ленслі.


http://www.ukrinform.ua/ukr/news/the_times_fani_e_vro_2012_vidkriyut_dlya_sebe_unikalnu_ukraiinu_1722131

1 коментар:

  1. Вряди-годи позитивний відгук... І той, є побоювання, може бути підготовлений навмисне ((((

    ВідповістиВидалити

Коментувати: