середу, 11 квітня 2012 р.

На Андріївському узвозі знесли три історичні будівлі - користувач Facebook

На Андріївському узвозі у Києві знесли три історичні будівлі, аби звільнити місце для чергового бізнес-центру.

Про це повідомив на своїй сторінці у соцмережі Facebook користувач Sash Karpin. Він також розмістив у блозі фото зруйнованих будинків.

"На Андріївському узвозі знесли 3 історичні будівлі. Тепер тут буде, кажуть, 8-миповерховий бізнес-центр", - пише Sash Karpin.

За його словами, все було зроблено "швидко і тихо". "В якийсь момент перекрили піший прохід по Андріївському, всі думали - ремонтують", - зазначив користувач соцмережі.

Раніше голова комісії Київради з питань культури і туризму Олександр Бригинець заявляв, що на Андріївському узвозі планується звести понад 10 нових будівель. Їх спорудження передбачено частково на вільних місцях, а частково - замість будівель, серед яких: офісний центр (Андріївський узвіз, 10-б), будівля з рестораном, виставковим залом і апартаментами (Андріївський узвіз, 6), 11-поверховий готельний комплекс з паркінгом і ресторанами (Андріївський узвіз, 14-16). Крім того, за його словами, планується знести подвір'я за адресою: Андріївський узвіз, 18 і 36, де розташовані майстерні Спілки художників України.

Нагадаємо, реконструкцію Андріївського узвозу та модернізацію комунікацій на ньому розпочато у жовтні 2011 року відповідно до схваленої КМДА концепції перетворення вулиці на центр культури і дозвілля.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/na_andriiivskomu_uzvozi_znesli_tri_istorichni_budivli___koristuvach_facebook_39070

1 коментар:

  1. Офісного центру на Андріївському узвозі не буде. Ахметов з ситуації намагається вийти героєм
    http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ofisnogo_tsentru_na_andriiivskomu_uzvozi_ne_bude___ahmetov_40050

    ВідповістиВидалити

Коментувати: