суботу, 28 квітня 2012 р.

В Ахметова з'явиться свій онлайн-кінотеатр

"Медіа Група Україна" (канали "Україна" і "Футбол"), яка входить у СКМ Ріната Ахметова, створить онлайн-кінотеатр, де транслюватимуть кіно- і телефільми, а також матчі Євро-2012.

Про це пише "Коммерсант-Украина".
Для запуску інтернет-сервісу з ліцензійним відеоконтентом "МГУ" створила дочірню компанію Digital Screens. У тестовому режимі проект почне працювати в травні, а повноцінний запуск відбудеться восени.

Про запуск такого проекту думали також у групах StarLightMedia (телеканали СТБ, ICTV, "Новий канал", М1 та інші) й "1+1", однак через високий рівень піратства вирішили, що це дуже ризиковано.

Зараз чи не єдиним ресурсом з платним відеоконтентом в Україні є сайт megogo.net, запущений минулої осені. Як розповів керівник проекту Петро Антропов, у березні відвідуваність ресурсу становила близько 4,5 млн осіб. Зараз за перегляд окремих фільмів ресурс стягує плату - 10 грн за перегляд.

Нагадаємо, в СКМ Ріната Ахметова входять компанії "Метінвест" і ДТЕК, Перший український міжнародний банк і "Ренесанс-Капітал", телекомунікаційна група Vega, "Медіа Група Україна", видавничий холдинг "Сьогодні Мультимедіа", "ЕСТА Холдинг" (нерухомість), "Український рітейл" (роздрібна торгівля), UMG (видобуток глин), "Паралель" (оператор ринку нафтопродуктів), Harveast (сільське господарство), машинобудівний холдинг "Гірничі машини" та ряд інших.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1723801

1 коментар:

Коментувати: