неділю, 29 квітня 2012 р.

Україна повинна заспокоїти тих, хто збирається на УЄФА.Євро-2012 - Віталій Кличко

Україна повинна дати чітку відповідь, хто винен у тому, що сталося у Дніпропетровську 27 квітня, і заспокоїти уболівальників, які мають намір приїхати до нас на Чемпіонат Європи з футболу.

Про це заявив лідер партії "Український демократичний альянс за реформи ("УДАР") Віталій Кличко у п'ятницю, 27 квітня, в ефірі програми "Шустер Live".

"Я думаю, що на сьогодні ми повинні дати чітку відповідь всім українцям, що ж насправді сталося, всім тим, хто найближчим часом має намір приїхати в Україну, і заспокоїти їх", - підкреслив Віталій Кличко.

За його словами, йому цього дня телефонували з Німеччини. Там масово здають квитки, і люди, які мають намір приїхати в Україну, занепокоєні. "Якщо ситуація розпалюватиметься, і найближчим часом ми не отримаємо чіткої відповіді, що ж насправді сталося, хто винен у цих подіях, то ми можемо опинитися не в дуже хорошій ситуації", - зазначив В.Кличко. Він розказав, що був у Дніпропетровську за кілька хвилин до першого вибуху. "По дорозі у Запоріжжя я отримав повідомлення, яке шокувало практично всіх, тим більше, напередодні Чемпіонату Європи, напередодні тих подій, коли спорт повинен стати візитною карткою України", - сказав В.Кличко.

Валентина Пащенко, КИЇВ. 28 квітня 2012 року.http://www.ukrinform.ua/ukr/news/ukraiina_povinna_zaspokoiiti_tih_hto_zbirae_tsya_na_ue_fae_vro_2012___vitaliy_klichko_1723854

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: