пʼятницю, 27 квітня 2012 р.

УЄФА.Євро-2012 поповнить бюджет мінімум на 5 млн грн - податкова

Орендодавці можуть сплатити до бюджету майже 5 млн. гривень під час УЄФА.Євро-2012.
Про це повідомляється на офіційному сайті Державної податкової служби України.

"Під час проведення Чемпіонату Європи з футболу орендодавці можуть сплатити до бюджету майже 5 млн. гривень. Саме таку суму надходжень до бюджету чекають від цієї категорії платників у податковій", - йдеться у повідомленні.

Розрахунки зроблені на основі середньої вартості житла, що пропонується в оренду. "Вартість житла у Києві становить 1100 грн., Донецьку - 450 грн., Львові - 350 грн., Харкові - 360 грн. Кількість футбольних уболівальників та туристів на цей період становитиме понад 200 тис. осіб, а значить - значна частина із них орендуватиме житло", - зазначає прес-служба ДПС.

Усього станом на 1 січня поточного року зареєстровано понад 85 тисяч осіб, які здійснювали діяльність у сфері готельного бізнесу або надавали в оренду нерухоме майно. Із них 52 тис. - фізичні особи-підприємці і 33 тис. - громадяни, до бюджету сплачено понад 44 млн. грн.

У ДПС також зазначили, що протягом першого кварталу поточного року зареєстровано більш як 22 тисячі громадян, які отримували доходи від надання в оренду нерухомого майна. Вони сплатили до бюджету майже 16 млн. гривень податку.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1723337

1 коментар:

  1. А може ще й збільшаться. Невже наші орендатори почали справно сплачувати податки? :)

    ВідповістиВидалити

Коментувати: