середу, 25 квітня 2012 р.

Тенісні зірки виступили проти грунту синього кольору на турнірі у Мадриді

Лідери рейтингу Асоціації тенісистів-професіоналів серб Новак Джокович, іспанець Рафаель Надаль, швейцарець Роджер Федерер і шотландець Енді Маррей висловилися проти гри на грунті синього кольору під час турніру в Мадриді, який пройде з 6 по 13 травня. У свою чергу організатори змагань запевнили, що колір грунту ніяк не впливає на його якість.

Про це повідомляє L'Equipe.

"Всю історію грунтового сезону написано на червоно-коричневому покритті, а не на синьому, - підкреслив Надаль. - Мені подобаються зміни, коли вони спямовані на прогрес тенісу. Історія робить турнір по-справжньому великою. Так що, на мою думку, це помилка. Тенісисти нічого на цьому не виграють, так і самій грі це нічого не принесе. Тільки одна людина щось виграє - власник турніру".

У свою чергу, колишній румунський тенісист і власник турніру Іона Ціріака зазначив, що поважає думку зірок, але не може погодитися з усім, що вони говорять. "На корті синього кольору краще видно м'яч. Ті гравці, які його тестували, знайшли контраст між кортом і м'ячем ідеальним", - сказав він.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/tenisni_zirki_vistupili_proti_gruntu_sinogo_koloru_na_turniri_u_madridi_1722670

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: