пʼятницю, 13 квітня 2012 р.

Один із засновників Guns N'Roses Аксель Роуз відмовився увійти до Залу слави рок-н-ролу

Один із засновників Guns N'Roses Аксель Роуз відмовився увійти до Залу слави рок-н-ролу, куди його гурт планується урочисто включити 14 квітня.

Про це повідомляє Associated Press.

"Роуз підкреслив, що він не лише не приїде на суботню церемонію в Клівленд, але й просить прибрати його ім'я з числа тих, хто вводиться в Зал слави. Окрім Роуза в церемонії повинні були взяти участь його колишні колеги по Guns's'Roses Слеш, Іззі Стредлін, Дафф МакКейган і Стівен Адлер", - зазначається в повідомленні.

На думку Акселя Роуза, який останнім часом виступає під брендом Guns N'Roses з новим складом, без узгодження запросивши на церемонію його колишніх колег, організатори виявили до нього неповагу. Роуз відзначив, що таким чином Зал слави підтримує "нескінченні фантазії і ревізіонізм заради самопіару, що не мають нічого спільного з реальністю".

Організатори церемонії висловили жаль щодо відмови Роуза, проте не мають наміру відмовлятися від ідеї вшановування Guns N'Roses у "золотому" складі.

Guns N'Roses стали відомі наприкінці 1980-х років, випустивши до початку дев'яностих низку дуже успішних альбомів, на яких серед інших були хіти "Welcome to the Jungle", "Don' t Cry", "Sweet Child O' Mine" і "November Rain". Проте потім стосунки між учасниками гурту зіпсувалися, і Guns'n'Roses по черзі залишили усі члени оригінального складу, окрім Акселя Роуза.

Раніше від участі в церемонії 14 квітня 2012 року кулуарно відмовився колишній гітарист Red Hot Chilli Peppers Джон Фрусчанте, відхиливши пропозицію діючих учасників гурту приєднатися до них. RHCP мають бути введені в Зал слави рок-н-ролу в один день з Guns'n'Roses.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/odin_iz_zasnovnikiv_guns_nroses_aksel_rouz_vidmovivsya_uviyti_do_zalu_slavi_rok_n_rolu_40614

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: