четвер, 19 квітня 2012 р.

Іван Охлобистін створив партію "Коалиция небо"

Актор Іван Охлобистін оголосив про створення партії під назвою "Коалиция небо".

Про це повідомляють російські ЗМІ.

"Зараз ситуація дивна, час смутний, суспільство не знає, чого хоче, а ми знаємо", - пояснив він необхідність створення своєї партії. У своєму твіттері він виклав фотографію договору між засновниками організації. Окрім самого актора, документ підписали представник руху "Общество 77" Максим Брусніцин і представник руху "Георгиевцы" Вадим Квятковський.

На прес-конференції Охлобистін розповів, що він буде неформальним духовним наставником нової організації. "Духовний наставник тільки дає моральний імпульс, але ніколи не пригнічує волю людини, не здійснює пряме керівництво", - пояснив він.

За словами актора, стати духовним лідером партії йому не дає змоги статус священнослужителя. Він є священиком, проте його служіння припинене патріархом на прохання самого Охлобистіна.

Максим Брусніцин розповів, що організація зараз веде роботу в 50 регіонах Росії. За словами Квятковського, партія має намір боротися за владу, і на наступних виборах (яких саме, не уточнюється) список очолить Охлобистін.

Актор раніше мав намір брати участь у виборах президента, проте відмовився від цієї ідеї, оскільки не отримав благословення. Згодом він мав намір співпрацювати з організацією "Остальная Россия", але у результаті вирішив створити партію.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/43062

1 коментар:

  1. Не подобаються мені такі заяви, коли кажуть, що тільки вони все знають...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: