пʼятницю, 27 квітня 2012 р.

Група невідомих заважала презентації фільму про "матч смерті"

Група невідомих у четвер зробила спробу перешкодити презентаційному показу художнього фільму "Матч" у столичному кінотеатрі "Україна". Міліція за підозрою в порушені громадського порядку затримала 20 осіб.

Про це повідомив ВЗГ ГУМВС України в Києві.

"Сьогодні близько 18:00 спецлінією "102" до чергової частини ГУМВС України в м.Києві надійшов виклик, що в кінотеатрі "Україна" на вул. Городецького, 5 група невідомих осіб порушує громадський порядок... Попередньо встановлено, що під час презентаційного показу художнього фільму "Матч" до приміщення кінотеатру увірвалося близько 30 невідомих осіб, які почали перешкоджати проведенню заходу, порушували громадський порядок. На прохання працівників та охоронців закладу припинити протиправні дії та залишити будівлю непрохані візитери не реагували", - йдеться у повідомленні.

За цим фактом порушено кримінальну справу за ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України (хуліганство). Правоохоронці оглядають місце події, опитують свідків та очевидців. Розпочато досудове слідство, з'ясовуються мотиви та обставини скоєного.

Як повідомлялося, исторична драма російського режисера Андрія Малюкова "Матч" (2012) - фільм про "матч смерті" між радянськими футболістами та збірною зенитників-люфтваффе в окупованому Києві влітку 1942 року. Представники деяких політсил України виступали із закликами заборонити показ цієї картини.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1723360

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: