суботу, 28 квітня 2012 р.

Всі професії важливі, однак панночки звертають підвищену увагу тільки на деякі з них

Не секрет, що жінка, познайомившись з чоловіком, намагається дізнатися про нього якомога більше. Деякі його особливості відразу чітко дають жінці уявлення про нього. Серед таких особливостей - професія чоловіка. Щоправда, жінки досі не можуть позбутися застарілих стереотипів щодо того, чим займаються чоловіки. На жаль, з цим важко щось зробити. Але знаючи такий нюанс, можна під час побачення або підкреслити свою професію, або ретельно її приховати.

Найкращі професії чоловіка в розумінні жінки:

Вчитель - чоловік, який уміє навчати, не може не бути розумним, освіченим, терплячим, здатним зрозуміти іншу людину. До того ж влітку в нього велика відпустка, що важливо для сімейного життя.

Зубний лікар: жінка може сприймати побачення з таким чоловіком як відвідання дантиста без мерзенного дзижчання бормашини. Разом з тим, більшість чоловіків-стоматологів ведуть спокійне, розмірене життя - не те що хірурги і травматологи, яким часто доводиться зриватися вночі або у вихідні на операцію. До того ж зубний лікар через постійний страх пацієнтів просто змушений виробляти в собі терплячість і виваженість. Хіба це може не сподобатися жінці?

Письменник-прозаїк - творча, експресивна і влюблива особистість, чоловік цієї професії дуже чутливий і допитливий. Крім того, він довго пропадає в кабінеті над своїми романами, залишаючи жінці багато часу, щоб зайнятися собою.

Інженер, як правило, добре підкований у математиці і точних науках, такий чоловік зазвичай відповідальний, розумний і відданий своїй справі. Щоправда, у нього бувають божевільні дні здачі об'єкта або якогось технічного проекту, але це рано чи пізно проходить...

Лікар-психіатр - це добра людина, яка має гарну інтуїцію. Ну а про почуття він взагалі говорить професійно.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/vsi_profesiii_vaglivi_odnak_pannochki_zvertayut_pidvishchenu_uvagu_tilki_na_deyaki_z_nih_1723797

1 коментар:

Коментувати: