пʼятницю, 20 квітня 2012 р.

Податкова порушила кримінальну справу проти глави інтернет-магазину Rozetka.UA

Кримінальну справу за фактом несплати ПДВ на суму 7,3 мільйона гривень порушено проти директора інтернет-магазину Rozetka.UA

Про це повідомив начальник Управління податкової міліції з організації розкриття податкових злочинів ДПС у м.Києві Олексій Чернобай на брифінгу в четвер, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

"Кримінальну справу порушено проти особи, яка офіційно очолює компанію", - сказав О.Чернобай.

Водночас, він відмовився назвати прізвище і ім'я підслідної особи. Представник ДПС повідомив, що кримінальну справу порушено у квітні за матеріалами співробітників податкової міліції, на підставі акту перевірки роботи компанії, проведеної в жовтні 2011 року і в березні 2012 року.

За результатами перевірки встановлено, що посадові особи "Розетки" шляхом оформлення безтоварних операцій від підприємств, з ознаками фіктивності, ухилилися від сплати ПДВ на загальну суму понад 7 млн грн.

"19 квітня з дотриманням вимоги кримінально-процесуального законодавства проводився обшук у 3 офісних і 3 складських приміщеннях компаній. При цьому товар і сервери не вилучалися. Телефони були вимкнені за рішенням слідчого на час проведення слідчих дій", - підкреслив О.Чернобай.

Водночас представник податкової міліції зазначив, що якщо директор Rozetka.UA до пред'явлення звинувачення визнає свою провину і сплатить штрафні санкції, то кримінальне переслідування припиниться.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: