неділю, 29 квітня 2012 р.

Влада обіцяє 2 мільйони за інформацію про дніпропетровських терористів

Влада Дніпропетровської області гарантує два мільйони гривень винагороди за інформацію, що допоможе розслідувати теракт у Дніпропетровську.
Про це заявив Президент України Віктор Янукович у Дніпропетровську, де під його керівництвом завершилося засідання координаційного штабу з безпеки.
«Зараз прийнято рішення, і про це повідомив голова облдержадміністрації Олександр Вілкул і голова облради (Євген Удод – авт.), про те, що місцева влада прийняла рішення про винагороду в 2 мільйони гривень, яка буде надана і допоможе слідству в розкритті цього злочину», - зазначив В.Янукович.
Він додав, що коло версій теракту звужується, і на сьогодні слідство вже просунулося за деякими напрямками. Президент відзначив, що до оперативної групи з розслідування вибухів залучено кращих фахівців, які співпрацюють зі своїми закордонними колегами.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, 27 квітня у Дніпропетровську прогриміла серія вибухів, у результаті яких 29 осіб зазнали травм, 9 з них - діти. За фактом вибухів порушено кримінальну справу за статтею 258 ККУ (терористичний акт).
Людмила Блик, ДНІПРОПЕТРОВСЬК. 28 квітня 2012 року.
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/vlada_obitsyae__2_milyoni_za_informatsiyu_pro_dnipropetrovskih_teroristiv_1723919

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: