вівторок, 24 квітня 2012 р.

Весілля можна відсвяткувати на "Олімпійському"

Відсвяткувати весілля тепер можна на НСК "Олімпійський". Головна спортивна арена України недавно прийняла першу пару молодят, які вирішили відзначити найвидатніший день свого життя на стадіоні. Причиною такого незвичайного вибору місця стало бажання молодих виділитися серед інших.

Як повідомляють у прес-службі НСК "Олімпійський", відсвяткувати весілля на нещодавно відкритій арені може кожен бажаючий.

"Хотілося якось незвично провести день весілля, аби він запам'ятався на все життя. Тому ми і костюми вибрали такі нетрадиційні. Бабуся моя досі не може зрозуміти, чому я в рожевих кедах одружувався", - розповів голова сім'ї Павло.

Звичайно, вболівають молодяма за київське "Динамо" і зовсім недавно вони відвідали матч "Динамо" - "Ворскла". "Нам все настільки сподобалося, що ми захотіли провести весільну фотосесію саме тут. Кілька останніх днів йшли дощі, тому ми думали пофотографуватися десь у красивому культовому місці ще й під дахом. "Олімпійський" для цього підходить якнайкраще", - відзначив Павло.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1722352

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: