середу, 25 квітня 2012 р.

Часопис Forbes запустив сервіс, що дозволяє відстежувати статки мільярдерів в он-лайні

Популярний діловий часопис Forbes запустив новий інтернет-сервіс, що дозволяє стежити в режимі реального часу за змінами в рейтингу мільярдерів. Новий сервіс дістав назву Real - Time Billionaires. У рейтингу буде представлено 50 позицій, дані по яких оновлюватимуться кожні п'ять хвилин, починаючи з моменту відкриття Нью-йоркської фондової біржі, але з 15-хвилинною затримкою.

Творці рейтингу пропонують користувачам щодня стежити за тим, як найуспішніші бізнесмени світу з легкістю втрачають і знову заробляють мільйони доларів. Наприклад, зазначає часопис, минулого понеділка впродовж усього двох годин з початку торгів на біржі статки мексиканського бізнесмена Карлоса Сліма, утримувача контрольного пакету акцій America Movil, збільшився на 500 мільйонів доларів, а наприкінці дня він підтвердив статус найбагатшої людини світу, заробивши ще один мільярд доларів.

Європейці цього дня були менш удачливими. Так, Бернар Арно, власник контрольного пакету акцій французької компанії LVMH, втратив за день близько 1,1 мільярда доларів. Журнал Forbes, що веде свою історію з 1917 року, вважається одним із провідних світових економічних видань. Великою популярністю користуються щорічні рейтинги найбагатших людей світу, які видання публікує з 1987 року.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/chasopis_forbes_zapustiv_servis_shcho_dozvolyae__vidsteguvati_statki_milyarderiv_v_on_layni_1722683

1 коментар:

  1. Слідкувати за процесом втрачання/придбання грошей мабуть дуже цікаво. Гроші переливаються від одного до іншого. Процес не для слабкодухих.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: