вівторок, 24 квітня 2012 р.

У Лос-Анджелесі відбулася прощальна вечірка Лікаря Хауса

У Лос-Анджелесі відбулася прощальна вечірка популярного американського серіалу Лікар Хаус, що йшов майже вісім років. Заключна серія під назвою "Усі помирають" вийде в ефір 21 травня, і у ній з'являться багато акторів, що вже залишили проект - зокрема, Олівія Уайлд та Кел Пенн.

Про це повідомляє NEWSru.co.il.

Попрощатися з одним із найуспішніших проектів американського ТБ у клубі Сicada зібралися: виконавець головної ролі Х'ю Лорі та його колеги-актори Омар Еппс, Джессі Спенсер, Шарлін Йі, Ембер Темблін та Одетт Еннейбл.

В інтерв'ю журналістам зірка британського кінематографу Лорі, про якого світ дізнався та полюбив у ролі геніального та уїдливого лікаря, зізнався, що останні серії Хауса стали для нього надто проблемним періодом.

"Я не сильний у розставаннях, як, втім, і у привітаннях, але, як мені здається, непоганий на проміжних етапах роботи. Дуже сумно прощатися з командою, і я сподіваюся, що остання серія стане гідним фіналом цієї дивовижної пригоди", - сказав він.

Ця роль принесла Лорі рекордні для ТБ гонорари: він отримував по $700 000 за кожну серію, і цей успіх було занесено до Книги рекордів Гіннеса. За цей період актор двічі був нагороджений Золотим Глобусом та шість разів номінований на головну телевізійну премію Emmy.

Нагадаємо, що у червні 2012 року Х’ю Лорі приїде зі своєю групою Band from TV у Київ.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_los_andgelesi_vidbulasya_proshchalna_vechirka_likarya_hausa_1722364

2 коментарі:

  1. Шкода. Важко і нам розлучатись і з серіалом і з такою особистістю, яку створив Лорі. В ролі співака його не дуже сприймаю.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: