вівторок, 10 квітня 2012 р.

Найдешевша квартира в Києві коштує $37 тис

Найдешевшою квартирою, проданою на вторинному ринку в Києві за підсумками першого кварталу 2012 року, стала однокімнатна квартира в Дарницькому районі, вартістю $37 тис.
Рейтинг складено газетою "Дело" за даними агентства нерухомості "Благовіст".

"Так, найдешевшим житлом за цей період стала однокімнатна квартира площею 32 кв. м на другому поверсі за адресою вул.Бориспільська, 23 (Дарницький район), продана за 37 тисяч доларів", - зазначає видання.

На другому місці серед однокімнатних апартаментів опинилося житло на Борщагівці по вулиці Зодчих (26 кв. м), за $38 тис. Замикає трійку лідерів квартира в Подільському районі, пров.Межовий, загальною площею 28 кв. м за $43 тис.

Якщо говорити про двокімнатні варіанти, то тут найдешевшим проданим житлом стала квартира в Шевченківському районі (44 кв. м), за $45,5 тис. Друге місце зайняла квартира в Дніпровському районі по вулиці Вільде (45 кв. м), за ціною $50 тис. На третьому місці – Солом’янський район, просп.Героїв Севастополя (42 кв. м), $56,6 тис.
Трикімнатні квартири в столиці стартують вже від $60 тисяч. Найдешевше житло за підсумками першого кварталу було продано саме за такою ціною в Дарницькому районі на вул.Ілліча (56 кв. м).

А чотирикімнатні апартаменти в Києві дешевше $90 тис. знайти практично неможливо. Так, за $87 тис було продано житло в Оболонському районі по вулиці Мате Залки, загальною площею 65 кв. м.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/naydeshevsha_kvartira_v_kie_vi_koshtue__37_tis_38534

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: