суботу, 28 квітня 2012 р.

Discovery Channel покаже фільм про євроарени України

Discovery Networks у Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході і в Африці (CEEMEA) покаже програму про підготовку України до Євро-2012. Підрозділ медіакомпанії Discovery Communications розробив креативну маркетингову кампанію до чемпіонату Європи 2012 року з футболу.

Про це повідомляє прес-служба каналу, передає Інформаційний центр "Україна 2012".

"Мета кампанії - утримати глядачів Discovery Channel біля екранів у дні європейської футбольної першості, пропонуючи їм хіти каналу до, після і між футбольними матчами. Discovery Channel вибрав стратегію - не "замість футболу", а "разом з футболом", - говориться у повідомленні.

До участі у промокампанії червневого ефіру Discovery Channel запросили одного з тренерів української збірної Юрія Калітвінцева, який візьме участь в зйомках проморолика та інших маркетингових, PR активностях каналу.

Discovery Channel також покаже програму, зняту в Україні і Польщі "Спортивні арени Євро-2012". Глядачі побачать, яку роботу довелося виконати будівельникам, дизайнерам, інженерам і іншим фахівцям.

Крім того, в ефірі телеканалу пройде масштабний конкурс, переможець якого зможе виграти поїздку до Франції - саме у цій країні проходить наступний чемпіонат Європи у 2016 році.

У Центральній і Східній Європі, на Близькому Сході і в Африці віщають 10 каналів з портфоліо Discovery, які транслюють свої програми 17 мовами і охоплюють 141 мільйон підписчиків з 105 країн.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1723798

1 коментар:

Коментувати: