пʼятницю, 27 квітня 2012 р.

У Німеччині складено рейтинг найнадійніших автомобілів

Німецький клуб автомобілістів ADAC, що нараховує понад 15 мільйонів членів, склав щорічний рейтинг надійності автомобілів. Рейтинг грунтується на аналізі 230 тисяч випадків поломок у 2011 році. Вперше за час складання даного рейтингу найнадійнішими у всіх шести класах визнано автомобілі німецьких марок, у тому числі вироблені за межами Німеччини.

Серед автомобілів середнього класу до десятки лідерів потрапили лише німецькі машини. Перше місце дісталося Audi A5. Далі з невеликим відставанням йдуть Audi Q5 і BMX X3. Колишні безперечні лідери, такі, як Toyota Avensis і Mazda 6, цього року десятку найнадійніших моделей не увійшли.

Серед автомобілів бізнес-класу лідирує Audi A6. Друге і третє місця посіли відповідно BMW 5 серії та Mercedes E-класа. Список автомобілів малого класу очолює BMW Mini, за яким слідують Mitsubishi Colt, Opel Meriva і Dacia Sandero.

На думку фахівців ADAC, німецькі автомобілі досягли настільки вражаючих результатів завдяки багатомільярдним інвестиціям автовиробників Німеччини до програм із забезпечення високих стандартів якості.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1723385

1 коментар:

Коментувати: