четвер, 26 липня 2012 р.

Безпека персональної інформації є пріоритетом для українських інтернет-користувачів - Google

Представництво компанії Google в Україні провело опитування серед користувачів мережі, за результатами якого 33% опитаних ставлять безпеку персональної інформації в інтернеті на перше місце.

Про це повідомив під час "круглого столу" ”Проблеми інформаційної безпеки в інтернеті” глава представництва Google в Україні Дмитро Шоломко, передає кореспондент УКРІНФОРМу.

“За ініціативи представництва Google в Україні було проведено соціологічне дослідження серед українських користувачів інтернету, метою якого було з'ясувати, наскільки важливим є питання безпеки в мережі для українців, і як вони ставляться до того, що персональні дані користувача можуть бути кимось використані без дозволу їх власника. 33% опитаних заявили про свою стурбованість цими питаннями, і визнали їх важливими та актуальними”, - розповів Д.Шоломко.

Окрім захисту персональних даних користувачів, Шоломко наголосив також на важливості проблеми кіберзлочинності в Україні. Зокрема, за його словами, в Україні є спеціалісти досить високої кваліфікації, які заробляють написанням шкідливих комп'ютерних програм - “вірусів”.

Дмитро Самойленко, КИЇВ
http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1744210

1 коментар:

Коментувати: