пʼятницю, 27 липня 2012 р.

У Туреччині заборонили фотографувати на пляжах дівчат у купальниках

На пляжах Туреччини без дозволу фотографувати дівчат у купальниках віднині заборонено законом. Цей акт визнано "втручанням в особисте життя".

Як повідомляють місцеві ЗМІ, поштовхом для прийняття такого рішення став судовий позов однієї з турецьких селебриті до суду Ізміра на журнал, що опублікував її фотографії у бікіні, зняті без її на те дозволу. За фактом втручання в особисте життя зірка вимагала притягнути до відповідальності, як самого фотографа, так і журнал, що опублікував фотографії.

У результаті за рішенням суду пляж було визнано "громадською зоною", де кожний може фотографувати кого хоче і коли хоче, а обвинувачені були відпущені без будь-якого покарання.
Тоді адвокат зірки подав апеляцію до Касаційного суду, який своїм рішенням відмінив первинне рішення суду, оголосивши акт несанкціонованого фотографування дівчат у бікіні "втручанням в їхнє особисте життя".

Як повідомляється, у зв'язку з новим законом, на папараці і керівництво журналу чекають великі штрафи.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/u_turechchini_zaboronili_fotografuvati_na_plyagah_divchat_u_kupalnikah_1744504

1 коментар:

  1. Ну, це взагалі - неподобство - людина собі відпочиває, і навіть тут знаходяться небайдужі до її бікіні... Але деякі жінки спеціально оголюють себе на пляжі, щоб привабити чоловіків - такі б не образились на рекламу у журналі...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: