вівторок, 31 липня 2012 р.

Дженніфер Лопес їде з концертом у Київ

Найпримхливіша зірка на планеті Дженніфер Лопес у листопаді виступить на сцені Палацу спорту в Києві.

Про це повідомляє ТСН.

"Це буде справжній концерт з усіма правильними декораціями, з танцями, зі спецефектами, з костюмами, з балетом - у рамках її світового туру "Dance again", - заявляють організатори.

Мінімальна ціна квитка становитиме 600 гривень, а найдорожча - 7900 грн.

Київ потрапив у список міст світового турне Дженніфер Лопес дивом. В українській столиці ледь знайшлася сцена, де можна поставити всі необхідні декорації співачки.

"Найбільший і найдовший відрізок часу переговорів зайняло конкретно технічне затвердження сцени", - розповідають організатори. Компроміс шукали майже півроку. Зрештою, декорації вирішили трохи зменшити, а глядачів підняти вище. Але знаючи характер самої Джей Ло, організатори впевнені - на цьому примхи не закінчаться. Однак - готові до всього.

В якому б місті міс дорогі сідниці не виступала, в якому б готелі не жила, кожні дві години її мають годувати вишуканими стравами. На кожному столику в її гримерці і номері готелю мають стояти в кришталевій вазі свіжі білі орхідеї. І от нарешті цим складним райдером зайнялися в Україні.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1745248

2 коментарі:

  1. Київ став меккою для іноземних співаків і музикантів!

    ВідповістиВидалити
  2. Кожні дві години зірку мають годувати вишуканими стравами - нічогенький апетит у артистки. Хоч хтось не дотримується дієти.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: