пʼятницю, 13 липня 2012 р.

Facebook запустив антивірус

Соціальна мережа Facebook скануватиме комп'ютери на наявність шкідливих програм. Раніше найбільша світова мережа вже впровадила внутрішнє сканування для виявлення спаму і шкідливих повідомлень, які можуть розсилатися зі зламаних акаунтів.

Про це повідомляє Сybersecurity.

"Якщо ви підозрюєте, що ваш комп'ютер або мобільний телефон міг бути заражений шкідливим ПЗ, то ви можете зайти за адресою http://on.fb.me/infectedMSE або http://on.fb.me/infectedMcA і самостійно і безкоштовно перевірити комп'ютер або мобільний пристрій", - розповіли в Facebook.

У компанії говорять, що новинка дозволяє користувачам, які запідозрили недобре, самостійно, не чекаючи блокування з боку Facebook перевірити наявність шкідливих кодів у себе.

Нова функція Malware Checkpoints може працювати як в автоматичному, так і в ручному режимі, дозволяючи за запитом перевіряти акаунт. Працює функція безкоштовно для користувачів. Окрім того, користувачі можуть на вибір завантажити для перевірки свого власного комп'ютера клієнтське ПЗ McAfee або Microsoft Security Essentials.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/facebook_zapustiv_antivirus_1741259

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: