четвер, 26 липня 2012 р.

Міносвіти нагадує: Залишилося 5 днів для подання документів до вишів


vstupМіністерство освіти і науки, молоді та спорту України нагадало, що прийом документів та заяв до вищих навчальних закладів завершується 31 липня, тому для цього майбутнім студентам залишилося 5 днів.

Про це повідомляє прес-служба МОНмолодьспорту.

"Залишається п’ять днів для подання документів на участь у конкурсному відборі для вступу до вищих навчальних закладів України. Прийом документів завершується 31 липня включно",
- наголошується у повідомленні.
За даними заступника директора департаменту вищої освіти МОНмолодьспорту Миколи Фоменка, наразі у вступній кампанії взяли участь вже 559 тис. 544 абітурієнти. Електронною системою подання документів скористалися 61 тис. 206 осіб. Загалом упродовж 2-25 липня до ВНЗ надійшло 1 млн 696 тис. 42 заяви, із них 239 тис. 495 в електронному вигляді. "Зараз активність вступників зменшилася. Пік вступної кампанії припав на 11-12 липня. При цьому зросла кількість електронних заяв", - сказав Фоменко.

Позиції найбільш активних вступників досі тримають жителі Донецької та Дніпропетровської областей, міста Києва, Львівської, Харківської та Одеської областей. Найменшу активність продемонстрували вступники Чернівецької, Закарпатської та Кіровоградської областей.

Лідерами за популярністю серед вступників залишаються Київський національний університет ім. Т.Шевченка, Львівський національний університет ім. І.Франка, Національний технічний університет України "КПІ", Національний авіаційний університет та Національний університет "Львівська політехніка".

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1744269

2 коментарі:

Коментувати: