вівторок, 17 липня 2012 р.

Чоловіки яких професій найбільше приваблюють жінок

За дослідженням німецького сайта знайомств, найбільшою популярністю серед мешканок великих європейських міст користуються юристи і архітектори, - за них проголосували 25% опитаних.

Про це пише Корреспондент.net.

Лікарі й інженери посідають другий рядок у рейтингу привабливості, - за них проголосували 22%. 18% віддають перевагу художникам або вченим, трохи менше - журналістам, працівникам реклами і фахівцям з маркетингу (17%).

Чоловіків у формі - поліцейських або пілотів - обирають всього 13% опитаних, а банкірів, як не дивно, люблять лише 10%.

Німці обох статей не хотіли б, аби їх партнер був фрилансером або індивідуальним підприємцем, адже це найчастіше означає не лише нестабільність, але і ненормований робочий день і нездатність забути про справи навіть вночі або на відпочинку.

Експерт у сфері стосунків з Гамбурга Ерік Хегманн стверджує, що не варто соромитися стереотипних переваг, адже вони дають змогу приймати швидкі інтуїтивні рішення, які відповідають складу характера. Треба лише пам'ятати, що будь-який стереотип має дві сторони: наприклад, самовідданий лікар постійно пропадатиме на роботі.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1742039

1 коментар:

  1. Чому жінки наважують поєднати своє життя з юристами, адже у випадку розлучення - обдере, як липку, все-таки довірливе європейське жіноцтво.

    ВідповістиВидалити

Коментувати: