пʼятницю, 27 липня 2012 р.

Англієць випадково розбив пляшку коньяку за 50 тисяч фунтів

konjakВ одному з лондонських барів відвідувач, замовивши дві порції напою Old and Wise вартістю понад п'ять тисяч фунтів кожен, випадково розбив пляшку коньяку Clos de Griffier Vieux 1788 року, ціна якого 50 тисяч фунтів стерлінгів (більш як 77,5 тис. дол.).

Як повідомляють ЗМІ, цей найдорожчий напій у світі повинен був приготувати експерт по коньяку і фахівець з приготування коктейлів Сальваторе Калабрезе. На заході були присутні представники Книги рекордів Гіннесса.

Видання The Huffington Post пише, що клієнт попросив бармена передати йому пляшку, щоб вивчити етикетку на ній. Проте чоловік не втримав пляшку і впустив її на підлогу. Приготування Old and Wise зірвалося.

За словами Калабрезе, всі у барі просто заціпеніли, але не через ціну напою, а через те, що загублена "частинка історії". Пізніше у своєму твіттері Калабрезе написав, що падіння пляшки перетворило підлогу у барі "на найдорожчу підлогу у світі".

До теми: у березні поточного року бізнесмен із Лондона витратив на алкогольні напої в одному з нічних клубів Ліверпуля 203 тисячі 948 фунтів і 80 пенсів.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1744509

4 коментарі:

Коментувати: