вівторок, 31 липня 2012 р.

У США й Англії в мобільні ігри грають за кермом, у театрі і навіть у церкві

Половина прихильників ігор у США й Англії використовують мобільні пристрої як переважну платформу для ігор вдома. Такого висновку дійшли дослідники з Information Solutions Group, повідомляє сайт Content-Review.com.

69% усіх мобільних гравців вважають за краще насолоджуватися іграми сидячи на дивані вдома, 57% грають у ліжку перед сном і 41% грають і дивляться телевізор.
У дорозі грають більш як половина респондентів. 63% грають під час поїздки в таксі, автобусі і метро, 55% марнують мобільними іграми час у черзі. З тих гравців, які грають виключно на планшетах, 78% грають на дивані і 52% одночасно з грою фоном дивляться телевізор. Гравці на смартфонах більше грають під час очікування - у чергах і поїздках.

З екстравагантних ситуацій дослідники відзначили факти гри в церкві, за кермом або в кінотеатрі і театрі під час вистави, в такій ситуації побував кожний десятий респондент. 9% грають під час відвідання спортивних матчів, 8% - на уроках у школі, 6% намагаються згаяти робочий час за грою, а 4% грають під час відвідання спортзалу. Крім цього 9% опитаних повідомили, що через мобільну гру вони пропускали зустріч, лекцію і навіть авіарейс.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/1745246

1 коментар:

Коментувати: