середу, 11 липня 2012 р.

Опитування: Опозицію підтримують 32% киян, Партію регіонів - 11,5%

32,2% жителів Києва проголосували б за об'єднану опозицію (єдиний список партій «Батьківщина», «Фронт Змін» та «Громадянська позиція»), якби парламентські вибори відбулися у першій половині липня.

Про це свідчать результати дослідження, проведеного «Українським демократичним колом» на замовлення Інституту політики, повідомляє УКРІНФОРМ.

18,3% киян підтримали б на виборах партію "УДАР", 11,5% - Партію регіонів, 6% - Всеукраїнське об’єднання «Свобода» і 5,4% - Комуністичну партію України.

Партії Наталії Королевської «Україна – Вперед!» віддали б свої голоси 4,7% жителів столиці, 2,4% - Народній партії, 1,2% - списку партії «Наша Україна», Української народної партії, Конгресу українських націоналістів та партії «Собор» і 1% - Радикальній партії Олега Ляшка.

5,7% опитаних проголосували б за іншу партію. Не змогли визначитися 11,6% респондентів.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/opituvannya_opozitsiyu_pidtrimuyut_32_kiyan_partiyu_regioniv___115_1740398

1 коментар:

  1. Партія УДАР відчутно посунула Партію регіонів, а якщо розділити 30 відсотків обєднаної опозиції між трьома її учасниками, то беззаперечним виявиться той факт, що Кличкова ініціатива набирає обертів та приваблює до свого "гурту" чимало прихильників. Більше того, вибивається в лідери. Можливо, саме цього у Верховній Раді і бракувало - міцного кулака, який би в політичних протистояннях, що перетворюються на звичайні мордобої, наводив лад та змушував депутатів приймати конструктивні рішення.. (інакшого виходу у них не буде)...

    ВідповістиВидалити

Коментувати: