вівторок, 24 липня 2012 р.

Рівень безробіття у США стане рекордним за півстоліття - дослідження

Бідність у США підніметься до рекордного рівня з середини минулого століття через економічну та фінансову кризу та перевищить 15,7%.

Про це свідчить дослідження Associated Press, здійснене на основі опитувань більше десяти провідних економістів та аналітиків, які дотримуються як консервативних, так і ліберальних поглядів.

"Експерти зійшлися в твердженні: офіційний рівень бідності зросте з 15,1%, зафіксованих у 2010 році, піднявшись вище позначки у 15,7%", - зазначено у повідомленні.

Таке значення показника буде максимальним з часів запровадження кампанії проти бідності в 1960-х роках. При цьому більшість опитаних економістів сходяться на думці, що офіційний рівень бідності може піднятися ще вище.

За прогнозами фахівців, хвиля бідності швидко накриє різні верстви населення, зокрема людей з неповною зайнятістю, сім'ї, які проживають у провінціях, а також "найбідніших серед бідних".
Під офіційним рівнем бідності у США розуміється процентне співвідношення людей, які не здатні придбати мінімальний набір товарів і послуг, до загальної кількості людей.

http://www.ukrinform.ua/ukr/news/riven_bezrobittya_u_ssha_stane_rekordnim_za_pivstolittya___doslidgennya_1743559

1 коментар:

  1. Наш рівень безробіття приховується, а у них афішується. А ми ще їм покажемо!

    ВідповістиВидалити

Коментувати: