суботу, 19 липня 2008 р.

Ticketstream і ПриватБанк запрошують купувати квитки на концерти через Інтернет

ДНІПРОПЕТРОВСЬК, 16 липня. /Тетяна КолядинськаУКРІНФОРМ/. Електронна система продажу квитків Ticketstream і ПриватБанк запрошують оплачувати бронювання і купівлю квитків на масові заходи платіжними картками через Інтернет, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Унікальність системи і її новаторство полягають у тому, що квиток на концерт, виставу чи виставку можна купити у будь-якому куточку світу в режимі реального часу. Для цього варто лише зайти на сайт www.ts1.com.ua Операції оплати через Інтернет по картках здійснюються ПриватБанком за найсучаснішим стандартом безпеки Інтернет-платежів 3-D Secure, надійність платежів підтверджена сертифікатами Thawte, Verified by Visa та MasterCard SecureCode, повідомили в прес-службі ПриватБанку.
Програмне забезпечення дозволяє працювати на трьох мовах і містить єдину базу на кілька тисяч заходів. Замовлені і оплачені квитки можна отримати у класичному (паперовому) вигляді в одному з офісів компанії або одержати через кур’єра поштою. Найбільш зручний варіант – електронний квиток (E-ticket), який можна роздрукувати на власному принтері. Всі квитки захищені від підробок, респектабельні і мають статус міжнародних.
На сьогодні українська база заходів уже наповнена подіями, що відбуваються в Одесі і Харкові. Однак скориставшись міжнародним сайтом Ticketstream, можна придбати квиток на концерт у будь-якому куточку світу.
Міжнародне агентство Ticketstream – це електронна система продажу квитків на заходи, яка успішно працює на ринку розваг Східної і Центральної Європи вже понад шість років. У систему Ticketstream об’єднані Авторизовані Агентства, які мають відмінну репутацію.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: