суботу, 19 липня 2008 р.

В Івано-Франківську ліквідовують наслідки падіння стріли будівельного крану на житловий будинок

ІВАНО-ФРАНКІВСЬК, 18 липня. (Наталія КоманякУКРІНФОРМ). В Івано-Франківську ліквідовують наслідки падіння стріли будівельного крану на приватний житловий будинок, яке сталося учора близько 17 години. Під час розвантажування із платформи сідельного тягача будівельний кран тоннажністю 45 тонн, яким зводять висотку на вулиці Глібова, поряд із приватними будинками, з’їхав із платформи, а його стріла впала на покрівлю одноповерхового приватного житлового будинку, в якому проживають 7-ро людей. Про це повідомили в ГУ МНС України в Івано-Франківській області.
На щастя, жертв та постраждалих немає, переляком відбулися двоє жінок та хлопчик, які стали свідками події: господиня Оксана Когуч та її донька перебували на той час в будинку, а 12-річний Юрко Галамар грався на подвір’ї. Хлопчика довго не могли заспокоїти, в шоковому стані перебуває й 50-річна господиня.
Металева конструкція пошкодила дахи двох будинків, обірвала телефонні лінії та розчавила собачу будку. Стрілу із даху будинку підняли ще вчора за допомогою двох автокранів вантажопідйомністю 25 тонн. Нині аварійні роботи продовжуються, зокрема, щодо відновлення електропостачання в 6 житлових будинках поруч.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: