пʼятницю, 18 липня 2008 р.

Одеські правоохоронці по "гарячих слідах" розкрили кривавий розбійний напад на околиці облцентру

ОДЕСА, 18 липня. /Володимир Новак - УКРІНФОРМ/. У чергову частину 02 надійшло повідомлення швидкої допомоги про те, що в одну з лікарень у вкрай важкому стані з численними травмами різного ступеня доставлені 42-річний чоловік і 48-річна жінка. Потерпілі мали безліч поранень, від колото-різаних ран до відкритих черепно-мозкових пошкоджень голови.
Виїздом на місце події співробітниками міліції був встановлений факт розбійного нападу на вказаних громадян, що проживають в приватному будинку на території Малиновського району міста Одеси.Потерпіла, незважаючи на важкий стан, змогла описати оперативникам прикмети нападаючих, а також повідомила, що нападники заволоділи грошима в сумі 37 тисяч гривень і трьома мобільними телефонами. При цьому, їх дії відрізнялися особливою жорстокістю і цинізмом. В масках і рукавицях "непрошені гості" застосовували до них тортури электрошокером, ножем і завдавали удару важкими предметами. Переслідувалася одна мета - вивідати у господарів, де зберігаються матеріальні цінності. Жінка займалася вирощуванням троянд і реалізацією їх на одеському ринку "Привоз", тому, на думку розбійників, могла мати хороший прибуток.
На розшук злочинців були задіяні максимальні сили і, протягом доби, оперативникам вдалося вийти на слід і затримати підозрюваних у скоєнні цього тяжкого злочину.
Ними виявилися четверо жителів Одеської області, віком від 29 до 34 років. Деякі з них раніше вже мали конфлікти з правосуддям і притягувалися до відповідальності.
У ході оперативних заходів правоохоронці встановили, що один із затриманих безпосередньо в нападі не брав участь, проте дав іншим натяк на будинок, де було чим "поживитися".
По даному факту порушена кримінальна справа за ст.187 "Розбій" КК України, затримані перевіряються на причетність до скоєння інших злочинів.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: