четвер, 24 липня 2008 р.

На Херсонщині в автоаварії загинула вся родина: двоє дітей та чоловік з дружиною

ХЕРСОН, 22 липня. /Ірина Староселець - УКРІНФОРМ/. На Херсонщині у результаті зіткнення автомобілю «Опель-Вектра» та бензовоза загинула родина: двоє дітей та чоловік з дружиною, повідомили кореспонденту УКРІНФОРМу в ВЗГ УМВС України в області. Наразі встановлюється причина масштабного ДТП, яке сталося, сьогодні, 22 липня о 5.20 год. ранку на 93 км автошляху Херсон-Джанкой-Керч.
Ймовірно, водій автомобілю «Опель-Вектра», житель Київської області, заснув за кермом, виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з «Камазом» (бензовозом). Удар був настільки сильним, що одразу стався вибух, загорілися обидва автомобілі. Водій Камазу, 48-річний житель Херсона, вистрибнув з машини, чим зберіг собі життя. Його стан задовільний, він перебуває у шоці. Кабіна „Камазу» практично повністю згоріла. Пасажири «Опель-Вектра» загинули майже одразу від удару і згоріли в салоні автівки. За попередніми даними, в автомобілі їхала родина з чотирьох чоловік: двоє дітей та чоловік з дружиною. Машина і тіла сильно обгоріли, серед уламків важко розрізнити людські останки.
Можна припустити, що вони їхали відпочивати до Кримського узбережжя, бо в багажнику знайшли багато овочів і фруктів.
Першими про аварію дізналися співробітники ДПС, які здійснювали нагляд за безпекою дорожнього руху неподалік аварії – на 95 км траси Херсон-Джанкой-Керч. Водії, які проїжджали повз місце трагедії, зупинилися біля міліціонерів і розповіли про ДТП. Правоохоронці негайно прибули на місце, вони ж викликали і пожежну бригаду. Полум’я гасили протягом години. Рух автотранспорту не зупиняли.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: