пʼятницю, 25 липня 2008 р.

Тривале ув`язнення загрожує жительці Буковини, яка здавала в сексуальне рабство свою 13-річну доньку

ЧЕРНІВЦІ, 24 липня. (Наталія КоманякУКРІНФОРМ). Кримінальну справу за статтями 149 ("Торгівля людьми або інша незаконна угода щодо передачі людини") та 302 ("Створення або утримання місць розпусти і звідництво") КК України порушено проти жительки Хотинського району Чернівецької області, яка здавала у сексуальне рабство свою 13-річну доньку. Жінці за торгівлю донькою та утримання місця розпусти загрожує ув’язнення на термін від 5 до 12 років. Про це повідомив на прес-конференції начальник кримінальної міліції в справах дітей УМВС у Чернівецькій області Микола Басараб.
За послуги неповнолітньої повії чоловіки сплачували її матері 30-50 гривень або ж відпрацьовували в її господарстві. За словами Миколи Басараба, до відповідальності притягнуть і тих, хто користувався послугами неповнолітньої повії.
Загалом цього року на Буковині виявлено 16 фактів втягнення неповнолітніх у злочинну діяльність та жебрацтво, два факти схиляння дорослими особами неповнолітніх до вживання наркотичних засобів, 100 фактів доведення неповнолітніх до стану алкогольного сп’яніння та 228 фактів невиконання батьками своїх обов’язків щодо догляду за дитиною.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: