четвер, 17 липня 2008 р.

Прикордонники Луганщини затримали чоловіка, який намагався на скутері незаконно прорватися в Росію

КИЇВ, 14 липня. (УКРІНФОРМ). Прикордонники Луганщини затримали п'яного чоловіка, який намагався на скутері незаконно прорватися в Росію, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на відділ з питань взаємодії зі ЗМІ та зв'язків з громадськістю Державної прикордонної служби України.
Увечері до пункту пропуску „Ізварине" на скутері в'їхав чоловік. Порушник не зупинився для паспортного та митного контролю, а одразу рушив до кордону з Росією.
У відповідь на це прикордонники перекрили виїзди з пункту пропуску, а на шляху втікача розгорнули засіб примусової зупинки, який і стримав скутер. Навіть після цього чоловік намагався завадити роботі прикордонників - спробував втекти пішки, почав штовхатися, намагався завдати правоохоронцям ударів руками та ногами.
Нині зловмисника утримують у спецприміщенні прикордонного підрозділу. З'ясувати обставини порушення правоохоронцям ще не вдалося, оскільки затриманий виявився у стані сильного алкогольного сп'яніння. Попередньо вдалося встановити, що він є 21-річним громадянином України.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: