суботу, 19 липня 2008 р.

Солідну винагороду обіцяно за інформацію щодо замовного вбивства сина футболіста у Львові

ЛЬВІВ, 18 липня.(Нінель КисілевськаУКРІНФОРМ). Винагороду у розмірі 100 тисяч долларів США пообіцяло свідкам вбивства сина відомого львівського футболіста Ігоря Кульчицького керівництво Головного управління МВСУ у Львівській області , за умови що ця інформація буде сприяти розкриттю злочину. Як зазначив начальник Львівського міського управління міліції Ігор Цікало, до розкриття вбивства бізнесмена Ігоря Кульчицького та поранення його партнера Павла Федіва залучені усі підрозділи ГУ МВСУ у Львівській області.
Автомобіль, який вчора знайшли спаленим біля Високого Замку, ще обстежують фахівці Науково-дослідного криміналістичного центру. На сьогодні ще достовірно не відомо, чи саме з нього були здійснені фатальні постріли, оскільки ще не вдалося ідентифікувати колір (вбивці скористалися автомобілем марки «Фольксваген-Гольф» темно-синього кольору).
До слідства долучилися співробітники спецпідрозділу управління СБУ у Львівській області. Спільно з представниками міліції вони проводять заходи щодо встановлення особи вбивці. На сьогодні вже є попередні результати, які будуть сприяти слідству.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: