четвер, 24 липня 2008 р.

У Житомирі триває розслідування причин та обставин стрілянини, яку вчинив 19 липня житель облцентру

ЖИТОМИР, 21 липня. /Наталія Міжигурська - УКРІНФОРМ/. У Житомирі триває розслідування всіх причин та обставин стрілянини з мисливської рушниці, яку вчинив по сусідах увечорі 19 липня 64-річний житель обласного центру, передає кореспондент УКРІНФОРМу.
Як повідомили сьогодні в прес-службі УМВС України в області, такі "гарячі" події розгорнулися після того, як виникла сварка між цим чоловіком та його сусідами через облаштування домогосподарств. Не дійшовши згоди, пенсіонер вирішив довести свою правоту мисливською рушницею. У результаті він поранив свого сусіда-пенсіонера та наніс смертельне поранення 83-річній жінці. Після цього зайшов до іншого сусідського будинку, де пострілом поранив 55-річного господаря. Розгніваного чоловіка зупинив син одного з потерпілих та працівники роти міліції особливого призначення „Беркут», що за викликом прибули на місце події.
Наразі один із постраждалих перебуває в реанімаційному відділенні Житомирської обласної лікарні, інший - після отримання медичної допомоги повернувся додому. Пенсіонера затримано. Його гладкоствольну мисливську рушницю „Сайга-410К» вилучено.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: