четвер, 17 липня 2008 р.

Дві третини мешканців Тернопільщини готові голосувати за вступ України до НАТО

ТЕРНОПІЛЬ, 14 липня. /Олег Снітовський - УКРІНФОРМ/. Дві третини мешканців Тернопільщини готові голосувати за вступ України до НАТО. Такі дані оприлюднив директор Львівського центру «Соцінформ» Олексій Антипович, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Фахівці згаданого центру упродовж двох тижнів проводили опитування серед мешканців обласного центру щодо ставлення до вступу України в НАТО. Майже три чверті опитаних вважають, що найкращою зовнішньою орієнтацією для України є орієнтація на Європу. 16% переконані, що потрібно надіятися тільки на власні сили та можливості, три відсотки – на Росію. На думку майже п'ятдесят одного відсотка опитаних безпека України має перспективу із вступом у НАТО. Більш як дві третини готові проголосувати за вступ України до НАТО.
Переважна більшість опитаних вважають, що Україна повинна робити більше кроків, спрямованих на вступ у Північно-Атлантичний блок. Зокрема, на думку мешканців Тернополя, українська влада має оперативно реагувати на різкі заяви російської влади щодо вступу України до НАТО.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: