пʼятницю, 18 липня 2008 р.

У Південній Пальмірі затримано непрацюючу одеситку, яка продала свого чотирьохлітнього сина

ОДЕСА, 15 липня. /Володимир Новак - УКРІНФОРМ/. Як повідомили кореспондентові УКРІНФОРМу у ЦГЗ ГУ МВС України в Одеській області, працівниками кримінальної міліції у справах дітей Хмельницького відділу міліції міста Одеси отримано оперативну інформацію, що Любов, 1977 р.н., шукає покупців для продажу свого чотирьохрічного сина з метою подальшого вивозу його за межі України. В ході відпрацювання вказаної інформації та в результаті успішно проведеної оперативної комбінації жінка була затримана правоохоронцями після передачі дитини покупцю та отримання за неї 1600 доларів США.
Як пояснила "горе-матір", на продаж свого сина її штовхнуло скрутне матеріальне становище та неспроможність подальшого його утримування. При цьому, зазначена громадянка як малозабезпечена на обліках соціальних служб не значилася та за матеріальної допомогою до відповідних інстанцій не зверталася.
Зі слів жінки, шукаючи покупців, вона надавала перевагу мешканцям інших держав, мотивуючи це тим, що від іноземців можна було отримати більше грошей за свій "живий товар". Крім цього, це давало змогу останній більше не згадувати про існування сина. Подальша, після продажу, доля дитини її зовсім не турбувала.Хлопчик направлений до дитячого притулку. Подальшу ж долю жінки вирішить суд.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: