пʼятницю, 18 липня 2008 р.

Скориставшись для подорожі кузовом вантажівки, шестеро мешканців Львівщини отримали серйозні травми

ЛЬВІВ, 14 липня.(Нінель Кисілевська - УКРІНФОРМ). Шестеро мешканців із Старосамбірського району, а також з Борислава тa Трускавця потрапили до лікарні з травмами голови та численними переломами кісток і забоями після подорожі «попуткою», повідомляє кореспондент УКРІНФОРМУ. Повертаючись додому з відпочинку на природі, люди скористалися не громадським транспортом, а довірились землякові, який згодився «підкинути» їх додому. Поблизу села Топільниця водій не впорався з керуванням і автомобіль «ЗІЛ-131» упав з гори в кювет біля річки.
Як зазначив старший інспектор обласного управління ДАІ Михайло Василишин, винуватець аварії не мав права на керування вантажівкою і тим більше - на перевезення нею людей, оскільки його водійський документ обмежений категоріями «А» та «Б». На цей час інспектори ДАІ вже з’ясували, що й машина, яка не «послухалася» господаря, була знята з державної реєстрації ще у 2005 році, і її експлуатували без номерних знаків.
Старший інспектор повідомив, що з початку липня 2008 року у Львівській області сталося 67 дорожньо-транспортних пригод, у яких 8 осіб загинуло та 90 отримали травми. А всього у цьому році в регіоні зареєстровано 1155 ДТП, в яких 150 осіб розпрощалося з життям, а 1416 травмовані.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: