четвер, 24 липня 2008 р.

У Чернівцях жінка замовила вбивство чоловіка, щоб стати одноосібною власницею 2-кімнатної квартири

ЧЕРНІВЦІ, 22 липня. (Наталія КоманякУКРІНФОРМ). Молода чернівчанка замовила вбивство свого чоловіка, бажаючи стати одноосібною власницею двокімнатної квартири. Здійснити задумане завадили їй працівники міліції, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
За інформацією сектору зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області, на початку липня до управління надійшла оперативна інформація про те, що 31-річна мешканка міста шукає виконавців для замовного вбивства свого 38-річного чоловіка. Отож на зустріч із нею замість кілерів вирушили оперативні працівники міліції. За виконання вбивства вони запросили 1500 доларів США, жінка деякий час торгувалася, і в процесі двотижневих перемовин вирішила «пожаліти» чоловіка: захотіла, щоб йому завдали тяжких тілесних ушкоджень - зламали хребет, руки та ноги. За це вона готова була заплатити 1000 доларів США. 10 липня замовниця передала аванс - 300 доларів США, а також фотографію чоловіка, а за два дні потому, коли «виконавці» надали їй «докази» скоєного злочину, передала решту грошей, під час чого й була затримана співробітниками карного розшуку області та Першотравневого РВ УМВС.
Правоохоронці встановили, що подружжя вже 12 років перебуває в шлюбі і має спільну 11-річну доньку. Чоловік торгує автозапчастинами на «Калинівському ринку», дружина йому допомагає та займається вихованням дитини. Зі слів чоловіка, в родині не було серйозних конфліктів, тому новина про його замовне вбивство його шокувала. Як з’ясували співробітники міліції, дружина поклала око на їх спільну двокімнатну квартиру, яку планувала продати, а жити у родичів. Враховуючи ціни на квартири у Чернівцях, за даний об’єкт нерухомості вона могла виручити близько 70 тисяч доларів.
Затримана перебуває в СІЗО, за даним фактом порушено кримінальну справу за другою частиною статті 121 Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Коментувати: