вівторок, 26 січня 2010 р.

Scorpions оголосили про завершення виступів

КИЇВ, 26 січня. / УКРІНФОРМ /. Легендарний німецький рок-гурт Scorpions оголосив про кінець кар'єри, повідомляє УКРІНФОРМ із посиланням на Deutsche Welle.
"Після трирічного всесвітнього турне історія закінчиться", - сказав соліст Клаус Майне.
Scorpions хочуть завершити шлях на вершині творчості. "Це буде достойний кінець цієї незвичної міжнародної кар'єри німецького гурту", - каже Майне. Місце останнього концерту ще не визначено. За словами соліста, це може бути Німеччина, Нью-Йорк або Москва, де народилася одна з їхніх найуспішніших пісень - Wind of change ("Вітер змін").
Ідея поставити крапку з'явилася під час запису нового альбому гурту Sting in the tail ("Укол у хвіст"), що з'явиться в магазинах у березні. "Ми завжди хотіли зробити цей крок разом, без конфлікту чи розлучення з кимось із учасників гурту", - зазначив Майне.
Scorpions вважається одним із найуспішніших гуртів не лише в Німеччині, а й у Європі. За свою понад 40-річну кар'єру рокери з Ганновера продали понад 100 мільйонів платівок. Їхні диски 200 разів ставали золотими, платиновими та срібними.
Імовірне останнє світове турне Scorpions почнуть у Празі та Москві в середині березня. Концертів в Україні на цей рік не заплановано.