середу, 13 січня 2010 р.

Погода: на старий Новий рік - зимно

КИЇВ, 13 січня. (Віктор Чухліб - УКРІНФОРМ). Хмарну з проясненнями, але морозну погоду в більшості регіонів країни прогнозують на старий Новий рік, що припадає на 14 січня, синоптики Українського гідрометцентру, повідомляє кореспондент УКРІНФОРМу.
Згідно з їхнім прогнозом, цього дня в північних та західних областях пройде невеликий сніг. Температура повітря в цих краях становитиме вночі 10-15° морозу, місцями до 18° морозу, вдень 6-11° морозу. На Закарпатті синоптики прогнозують уночі 3-8° морозу, вдень 0-4°тепла.
На решті території пройде невеликий сніг, у південних, Дніпропетровській, Кіровоградській областях, а вночі на сході країни випадатиме помірний сніг та мокрий сніг. Місцями відбуватиметься налипання мокрого снігу. Температура повітря впродовж староноворічної доби становитиме 3-8° морозу, вдень у південних областях термометри реєструватимуть близько 0°.
У Криму 14 січня пройде сильний мокрий сніг і дощ, місцями матиме місце налипання мокрого снігу та ожеледь. Температура повітря вночі 0-5° тепла, вдень 2-7° тепла. На дорогах країни ожеледиця. Вітер переважно північно-східний, 5-10 м/с, в Криму та Приазов'ї місцями пориви 15-20 м/с.
Старий Новий рік принесе на Київщину місцями невеликий сніг, на дороги - ожеледицю. Вітер північно-східний, 5-10 м/с. Температура повітря становитиме вночі 10-15°, вдень 6-11° морозу.