четвер, 28 січня 2010 р.

Юрій Луценко вважає "цілком законним" своє призначення в.о.міністра внутрішніх справ

КИЇВ, 28 січня. /УКРІНФОРМ/. Юрій Луценко вважає "цілком законним" своє призначення першим заступником міністра внутрішніх справ - в.о.міністра внутрішніх справ. Про це він заявив сьогодні на прес-конференції, передає кореспондент УКРІНФОРМ.
Ю.Луценко пояснив, що після його відставки перший заступник міністра МВС Михайло Клюєв вніс Кабінету Міністрів подання про запровадження ще однієї посади першого заступника. "Кабмін прийняв відповідне рішення, і на цю посаду з одночасним виконанням обов'язків міністра було призначено Луценка ",- розповів Ю.Луценко.
При цьому він зазначив, що кількість заступників не обмежується жодним законом і є винятково прерогативою уряду.
Керівник МВС спрогнозував, що Партія регіонів "спробує зупинити це рішення, щоб далі продовжувати фальсифікації". "Вони спробують усунути міністра, який ніколи на це не погодиться", - заявив він.
"Я не чіпляюся за крісло і погодився прийняти цю ношу /в.о.міністра/ лише тому, що маю відповідальність перед суспільством", - сказав також Ю.Луценко.
Як повідомляв УКРІНФОРМ, сьогодні Верховна Рада на позачерговій сесії проголосувала за відставку Юрія Луценка з посади міністра внутрішніх справ. У цей же день Кабінет Міністрів призначив Ю.Луценка першим заступником міністра внутрішніх справ-в.о.міністра внутрішніх справ.